Köp bildelar online – få råd med inkomstförsäkring

bmw bildelar

Köp bildelarna till din BMW på nätet – då spar du pengar

Att teckna en inkomstförsäkring innebär självfallet en kostnad genom att försäkringspremien skall betalas för att skyddet skall gälla i händelse av arbetslöshet. Ett sätt att sänka sin kostnad för att ha råd med en inkomstförsäkring är att köpa bildelar online istället för i fysisk butik. Detta kan du spara tusenlappar på!

Att handla delarna till bilen på nätet

Att köpa bildelar på nätet är väldigt enkelt. Om du exempelvis äger en BMW 3-serie så besöker du bara www.bildelaronline24.se. Detta är en marknadsledande e-handelsbutik med just bildelar och de erbjuder bland annat bildelar till BMW 3-serie. Där kan du enkelt filtrera produktsökningen utifrån om du exempelvis behöver ny kamrem, bromsskiva eller hjullager. Sedan väljer du även årsmodell och då får du relevanta produkter presenterade. Gör du en beställning på över 2500 kr så slipper du även frakten och har du några frågor så finns telefonsupport på vardagar mellan 08-23. Och byter du bil framöver så är chansen stor att bildelar finns även till denna. Bildelaronline24 har nämligen över en halv miljon bildelar i lager.

Så tillvarata vårt tips om att köpa bildelar online nästa gång bilen behöver lagas, pengarna du sparar kan du sedan använda för att trygga lönen genom att teckna en inkomstförsäkring.